Artvin Atabarı Kayak Merkezinde Yarı Yıl Tatilinde Yoğun İlgi Gören Temel Kayak Eğitimi Kursu

By | January 27, 2024

– Artvin’de ara tatilde açılan kayak kurslarına ilgi
– Artvin’de ara tatilde açılan kayak kurslarına talep.

Artvin Atabarı Kayak Merkezinde Temel Kayak Eğitimi Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Artvin Atabarı Kayak Merkezi, yarı yıl tatilinde açılan temel kayak eğitimi kursuyla büyük ilgi çekiyor. Doğu Karadeniz’in önemli kış turizm merkezlerinden olan Atabarı Kayak Merkezi, 6-14 yaş arası öğrencilere yönelik eğitimler düzenliyor. Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Artvin Çoruh Üniversitesi’nin ortaklaşa açtığı Temel Kayak Eğitim Kursu, öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Profesyonel Eğitmenlerle Verilen Eğitimlerle Yetenekli Gençler Keşfediliyor

Artvin Çoruh Üniversitesi Kayak Antrenörü Öğretim Görevlisi Fikri Özkan tarafından verilen eğitimlerde, öğrenciler kayak malzemelerini kullanmayı öğreniyor. Ayrıca yetenekli gençlerin keşfedilerek ileri düzey eğitime yönlendirilmeleri sağlanıyor. Atabarı Kayak Merkezi, 3 ayrı pisti ve muhteşem doğal manzarasıyla kayak severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Kayak merkezi, çam, köknar ve ladin ağaçları arasında yer alıyor ve kar kalitesiyle dikkat çekiyor.

Öğrencilerden Pozitif Geri Dönüşler

Kayak kursuna katılan öğrencilerden 6 yaşındaki Bora Aydın, eğitimler sayesinde artık tek başına kayak yapabildiğini söylüyor. 12 yaşındaki Elif Sena Kul ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kayak yapabildiğini belirtiyor ve öğretmenlerine teşekkür ediyor. Kayak kurslarının öğrenciler üzerinde olumlu etkileri görülüyor.

Artvin’de ara tatilde açılan kayak kurslarına ilgi yoğun

Artvin Atabarı Kayak Merkezi’nde düzenlenen temel kayak eğitimi kursu, öğrenciler arasında büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen eğitimler sayesinde yetenekli gençler keşfedilerek ileri düzey eğitime yönlendiriliyor. Öğrencilerin pozitif geri dönüşleri ise eğitimlerin başarısını gösteriyor. Artvin Atabarı Kayak Merkezi, doğal güzellikleriyle ve kaliteli kayak imkanlarıyla ön plana çıkıyor.

Conclusion

Artvin Atabarı Kayak Merkezi’nde düzenlenen temel kayak eğitimi kursu, yarı yıl tatilinde öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Eğitimler, profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor ve öğrencilerin kayak becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Atabarı Kayak Merkezi’nin doğal güzellikleri ve kaliteli kayak imkanları, tatilcileri cezbediyor. Kayak merkezinde düzenlenen eğitimler, genç sporcuların yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlıyor ve ileri düzey eğitimlerle destekleniyor. Öğrencilerden gelen pozitif geri dönüşler ise eğitimlerin başarısını gösteriyor.

Source: https://d.karsmanset.com/other/2024/01/27/artvin-atabari-kayak-merkezinde-yaril-yil-tatilinde-temel-kayak-egitimi.jpg

.

– Artvin’de ara tatilde açılan kayak kurslarına ilgi
– Artvin’de ara tatilde açılan kayak kursları yoğun ilgi görüyor.

   

Leave a Reply